Általános tudnivalók

A könyvtárba való belépés csak előzetes bejelentkezés után lehetséges.

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel a MOME Könyvtár nyitvatartása 2020. 11. 16-tól  a következőre módosul:

Hétfő – Péntek: 10:00 – 17:00.

A könyvtárban tartózkodni csak kölcsönzés, másolás/scannelés és szakirodalomkeresés céljából lehet, helyben olvasásra jelenleg nincs lehetőség.

Kérjük, a könyvtárban tartózkodás ideje alatt fokozottan ügyeljetek a járványügyi előírások betartására!

A visszahozott könyveket a könyvtár könyvbedobó szekrényében is elhelyezhetitek (a könyvtár bejárata előtt elhaladva, majd jobbra), akár nyitvatartási időn kívül is.
FONTOS! A visszaadott könyvek 72 órára karanténba kerülnek, ezt követően kerülnek le az olvasó nevéről és válnak újra elérhetővé a rendszerben. Bírságot ezen időszakra nem számolunk fel.

Hosszabbítás: online a katalógusba (http://corvina.mome.hu ) belépve, e-mailben (konyvtar@mome.hu), Facebook-üzenetben.

Könyvtárközi szolgáltatások: a kérést a tiry@mome.hu e-mail címre lehet küldeni. Az olvasó 1 -2 napon belül visszajelzést kap az adott kéréssel kapcsolatban. A könyvtárközi kérés feltétele, hogy a kérő már a MOME Könyvtárába beiratkozott olvasó legyen.

 

Online szolgáltatások

A MOME Könyvtár által előfizetett adatbázisok távoli elérése eduID szolgáltatással biztosított a MOME polgárai számára. Az adatbázisokkal és a távoli eléréssel kapcsolatban további információkat ezen a linken olvashattok.

A Könyvtár Diigo-szolgáltatását folyamatosan frissítjük olyan, bárhonnan, online elérhető szakirodalmak, adatbázisok, weboldalak linkjeivel, melyek hatékonyan segíthetik a hallgatók távoktatását.

A könyvtár kollégái munkaidőben folyamatosan elérhetőek telefonon, valamint e-mail-en és Facebook-on keresztül is.

Kérünk benneteket, hogy a továbbiakban figyeljétek a honlapunkat és Facebook oldalunkat a friss hírekért!