Fontosabb szolgáltatások:
A Könyvtár honlapjahttp://konyvtar.mome.hu
Online keresés a könyvek és nyomtatott folyóiratok között. Minden, ami a MOME-ról elérhető online adatbázisok használatáról tudni érdemes (JSTOR, Arcanum, Taylor & Francis, ProQuest – Alexander Street stb.). További információs eszközök (szakmai linkgyűjtemény, szakmai blog; a könyvtár hírei; beiratkozással és könyvtárhasználattal kapcsolatos tudnivalók).
Könyvtári blog
A MOME -hoz kapcsolódó érdekes hírek megosztása, hírek a könyvtárral kapcsolatban (adatbázisok, újdonságok, kutatástámogatás stb.).
Nyomtatott könyvek keresése:
http://corvina.mome.hu/WebPac/CorvinaWeb
Nyomtatott folyóiratok böngészése:
http://kt.mome.hu/_magazines.php 
Könyvtárközi kölcsönzéshez
Beiratkozott olvasóként lehetőséged van más könyvtárak állományából is kölcsönözni. Lelőhelyük megtalálásához a közös katalógusok használatát javasoljuk:
A Magyar Országos Közös Katalógus  a magyarországi könyvtárközi kölcsönzésben résztvevő könyvtárak katalógusait foglalja magában, így informálódhatunk azoknak a könyvtári dokumentumoknak a hollétéről, amelyek nincsenek meg a MOME Könyvtár állományában.
Nemzetközi közös katalógus: WorldCat
http://worldcat.org
A könyvtárközi kölcsönzés részleteivel kapcsolatban forduljatok bizalommal Tiry Katalin (tiry@mome.hu) kollégánkhoz.
Online adatbázisaink
Aktuálisan előfizetett adatbázisaink (EISZ-en keresztül):
Használatukkal és tartalmukkal kapcsolatban információt honlapunk Adatbázisok menüpontja alatt találtok.

Intézményi repozitórium: Designportál
http://designportal.mome.hu

Fontos, hogy a MOME résztvegyen a tudományos és egyetemi publikációk hozzáférésének nemzetközi hálózatában, és létrehozzon egy olyan  digitális repozitóriumot, amely megvalósítja az egyetemen létrejött digitális tartalmak összegyűjtését és publikálását, tartalmi és tematikai feldolgozását, hosszú távú megőrzését. A MOME vezetése fontosnak tartja, hogy az egyetem oktatói és hallgatói számára biztosítsa az elérhetőséget – az oktatói publikációk és hallgatói munkák meghatározott nyilvánossági szintjén – egy korszerű, áttekinthető és kereshető webes felületen, ugyanakkor a publikációk elhelyezésével a szellemi tulajdonjogoknak megfelelő tárolást és a hosszú távú megőrzést is elősegítse.

Online hivatkozás-kezelés: Zotero http://zotero.org

Online hivatkozáskezelő és bibliográfia-készítő szoftver. Böngészőkiegészítőként, a zotero.org-on vagy önálló szoftverként lehetővé teszi, hogy az online fellelhető dokumentumok bibliográfiai adatait automatikusan elmenthessük akár mappákba rendezve is. Az így elmentett hivatkozásokat kijelölve könnyedén készíthetünk szabványos bibliográfiát.

Hasznos linkek gyűjteménye: Diigo

Folyamatosan frissülő közösségi könyvjelző-szolgáltatás, mely az online információk felfedezésére, megosztására, produktív felhasználására fókuszál. Elsősorban a MOME hallgatóinak tanulmányaik szempontjából hasznos linkek gyűjteménye.