• A Tallinni Magyar Intézet, a cARTc Közhasznú Kulturális Egyesület és a Fiatal Képzőművészek Stúdiójának Egyesülete közösen pályázatot hirdet fiatal kurátorok számára.
    A pályázat célja, hogy lehetőséget biztosítsunk fiatal magyar kurátorok és művészeti szakemberek részére nemzetközi színtéren történő kiállítások szervezésére.
    További infó itt.
  • A Herald nemzetközi fotópályázatot hirdet Duna címmel az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete együttműködésével. A Duna fotókiállítás a World Press Photo kisérő kiállításaként Budapesten, a Néprajzi Múzeumban kerül bemutatásra.  Célja felhívni a figyelmet a Duna 14 országot összekötő adottságainak jobb kihasználására, az együttműködésre, legfőképp a környezetvédelem és a hajózás területén.
    További infó itt.

  • A divat ábrázolása avagy az ábrázolás divatja fotópályázat. Avagy mutasd meg, Te hogy látod a modelledet! (glamour, divat és portré) fotópályázat. A Full Fashion és a ZebrArt közös fotópályázatot hirdet.
    További infó itt.

  • ATRIUM fotópályázat: “Vegyél részt az Atrium építészeti, belsőépítészeti és design magazin tehetségkutató fotópályázatán! Téma: a kortárs építészet”
    További infó itt.