Issuu

Az online publikációk megosztását megkönnyítő Issuu nevű szolgáltatást talán nem szükséges bemutatni, de a saját dokumentumaink látványos közzététele mellett időnként érdemes böngészni a többi felhasználó által feltöltött tartalmak között is, mivel számos – akár nyomtatott formában is létező – folyóiratot és könyvet olvashatunk itt online. Ezt megkönnyítendő újabban a MOME Könyvtár is képviselteti magát az oldalon, és az Egyetemen folyó képzések szempontjából fontosnak tartott publikációkat egy helyre gyűjti össze:

  • a Subscription-ök alatt egyes kiadók, intézmények feltöltéseit követjük, ezekre érdemes időről időre ránézni, került-e fel új tartalom. Természetesen üzleti okokból időnként csak preview kerül fel az adott kiadványból, de nagyon sok esetben az egész elérhető.
  • a Bookmark-ok között pedig egy-egy általunk fontosnak ítélt kiadványt találhattok meg.

A rövid és egyszerű regisztráció után ti is feliratkozhattok más felhasználók tartalmaira vagy RSS-ben követhetitek őket, ha pedig újakra vagytok kíváncsiak, akkor a főoldalról elérhető Explore more documents cím alatt lehet kategóriák szerint böngészni.