Tisztelt Olvasóink,

   Könyvtárunk novemberben megkezdi átköltözését a BME Z épületébe, emiatt november 14. és 28. között előreláthatóan zárva                  leszünk. Ebben az időszakban a könyvtári szolgáltatásaink szünetelni fognak, ezért kérünk mindenkit, hogy a szükséges szakirodalmat ezen      időszak előtt kölcsönözze ki vagy rendezze kölcsönzéseit! A lehető leginkább zökkenőmentes szolgáltatás érdekében azzal igyekszünk segíteni,     hogy kivételes eljárásként a zárvatartás ideje nem számít bele a kölcsönzési időbe!

    A költözés időtartama alatt elérhető szolgáltatásaink:

könyvkatalógus, online hosszabbítás lehetőségével (http://konyvtar.mome.hu )

online szakirodalmi adatbázisok: EBSCO, JSTOR, Arcanum, Grove Art (a JSTOR és a Grove Art csak MOME-s IP-címről, tehát csak az                  egyetemen területén érhető el) – bővebb információ: http://konyvtar.mome.hu

online ügyelet minden hétköznap 10 és 17 óra között emailben (momekonyvtar@gmail.com) és Skype-on (mome.konyvtar)

Terveink szerint november 28-tól a szokásos nyitvatartás szerint rend szerint, a régi telefonszámokkal és e-mail címekkel, de megújult helyszínen, a BME ‘Z’ épületében (1111 Budapest Bertalan Lajos u. 2.) a I. emeleten várjuk hallgatóinkat – ennek részleteiről a nyitáskor újabb értesítést küldünk.

Türelmüket, együttműködésüket köszönjük!