Már elérhetőek az Iparművészeti Iskola évkönyvei és a Díszítő Művészet négy évfolyama (1914-1919) digitalizált változatban a MOME Könyvtár Issuu-oldalán.

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (akkor Magyar Iparművészeti Egyetem) kérésére 2004-ben készült el az Iparművészeti Iskola Évkönyveinek 1880 és 1936 között megjelent köteteinek digitalizálása. A kutatási célú, nyomdai reprint minőségű reprodukciók mellett elkészítették az évfolyamok PDF e-könyv változatát is, melyek nyomtatás és módosítás elleni biztonsági korlátozással vannak ellátva. A PDF az eredeti oldalképeket (facsimile) mutatja, de a szövegek is alá vannak töltve, így a teljes szövegű kereshetőség is megoldott.

Az Iparművészeti Iskola évkönyveinek digitalizálásával egy időben került sor az Iskola hivatalos lapja, a Díszítő Művészet 1914 és 1919 között megjelenő évfolyamainak digitalizálására is. A folyóirat tartalma: művészi tervezetek, minták, műhelyrajzok, magyaros mustrák, és szakszerű útmutatások tanulók, tanítók, rajzolók, kézimunkázók, iparosok, iparművészek és műkedvelők számára.

A digitalizált tartalom megtekinthető a MOME Könyvtár Issuu-oldalán.