Január 28-án tart nyílt napot a DEFO a tavaszi programsorozatáról, amelynek segítségével hatékonyabbá válhat a kommunikáció a tervező és megrendelő között. Diákigazolvánnyal ingyenes a részvétel a szemináriumokon!

Kinek szól? Azoknak, akik érdekeltek az építészet, belsőépítészet, design, művészet, kommunikáció területén, vagy mai szolgáltatási projektek létrehozásában stratégiai szerepet töltenek be.

Program Valós beruházási feladatok, projektek létrehozásán alapul, elsőként a tavaszi félévben a családi házak, lakások kerülnek a fókuszba – bevonva azok megrendelőit, de bevonva már a szolgáltatási projektek befektetőit is.

Témák
nemzetközi szolgáltatási tendenciák  fejlesztési trendek – design koncepció a programalkotástól egy temék létrehozásáig
design innováció
design stratégiai koncepciók, belsőépítészeti tervezés
innovatív lehetőségek
új munkamódszerek – projektben gondolkodás

“A „tananyag” maga a csoport közös munkája, aktivitása, ahol tagok lesznek a beruházók, tervezők, innovatív partnerek és mindenki, akinek a jelenléte egy munka során nélkülözhetetlen. Nem tanárok ülnek ki az „osztály” elé, hanem a hazai piac fontos cégeinek képviselőivel lehet kapcsolatteremtés útján egyfajta szituációs játékba bevonódni, szinte klubhangulatban. Valós beruházási projektek elemzésére kerül sor a valós megrendelőkkel folytatott kommunikáción keresztül. Ezek után a jelentkezők nyílt pályázaton vehetnek részt, ami kitűnő bemutatkozási lehetőség és azt jelenti, hogy ezáltal maga az egész program egyfajta különleges referenciává válik.”

(Tovább a DEFO honlapjára)