Idén is megrendezésre kerül az ART MARKET BUDAPEST, Magyarország egyik legnépszerűbb művészeti eseménye és egyetlen kortárs képzőművészeti vására, melynek ismételten a Millenáris épületei adnak otthont október 12 és 15 között.

A program lebonyolításához elmaradhatatlan azoknak az önkénteseknek a segítsége, akik szorgalmukkal és lelkesedésükkel nagymértékben hozzájárulnak a vásár sikeréhez.

Ha érdekel a kortárs művészet és a műkereskedelem világa és szívesen gyűjtenél tapasztalatot a művészetmenedzsment területén, miközben értékes nemzetközi kapcsolatokra teszel szert, jó kommunikációs készséggel rendelkezel és magabiztosan beszélsz angolul is, tedd szabaddá magad október 12-től 15-ig és jelentkezz önkéntesnek az ART MARKET BUDAPEST csapatába! 🙂

Ha érdekel a lehetőség, küldd el fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet AMB17_GYAKORNOK tárggyal a volunteer@artmarketbudapest.hu címre!

Az Art Market Budapest önkéntesei a „közérdekű önkéntességről” az 50 órás közösségi szolgálat idejébe beszámító igazolást kapnak.

Forrás: artmarketbudapest.hu